Wednesday, December 28, 2011

Moo Shu Chicken Wraps


A variation on Moo shu pork utilizing chicken breasts instead of pork, coleslaw combine instead of chinese language courses vegetables, and flour tortillas. Leftovers taste wonderful reheated for lunch the following day.
Prep Time: 15 minutes
Cook Time: 10 minutes
Total Time: 25 minutesIngredients:
•1 lbs. chicken busts - minimize into 1/8 - 1/4 inch thick strips 
•1 tablespoon peanut essential oil for stir-frying (optional if utilizing non-stick fry pan instead of Wok)
•1 package deal coleslaw combine - with eco-friendly and purple cabbage and carrots in the celebration you can uncover it 
•2/3 cup eco-friendly onions
•1 teaspoon freshly grated ginger (use extra if you'd like)
•1 tablespoon cornstarch dissolved in 1/4 cup water
•8 flour tortillas (8 inch diameter), warmed
•1/3 cup hoisin sauce
•Marinade:
•2 tablespoons soy sauce - decreased sodium is fine
•2 tablespoons water
•1 tablespoon sesame essential oil - Olive essential oil features good too
•3 cloves garlic, crushed
•2 teaspoons freshly grated ginger
•2 teaspoons granulated sugar
 
Preparation:
Slice chicken into slender strips. in a really method bowl combine marinade factors and include chicken, tossing to coat. include and marinate in refrigerator 10 - 15 minutes.

Remove chicken from marinade, discard marinade. Heat wok and include peanut oil, or just heat huge non-stick frying pan. include chicken and stir-fry right up until it turns white...about three - 5 minutes.

Add coleslaw mix, eco-friendly onions, ginger, and cornstarch mixture. Cook and stir right up until sauce is thickened and bubbly.

To assemble...spread one part of every tortilla with two teaspoons of Hoisin sauce, spoon about 1/2 cup chicken mixture in center of every tortilla. Fold bottom borders up much more than filling. Fold perfect and left sides to center, overlapping edges. would make 8 wraps.

No comments:

Post a Comment