Sunday, December 11, 2011

Chicken Fried Rice


Chicken fried rice is in fact a amazing way to make use of leftovers. Like all fried rice dishes, Chicken fried rice tastes ideal when utilizing leftover cooked rice.

Makes three servings of chicken fried rice, or four - six as component of the meal.

More chinese language courses Recipes 
Prep Time: ten minutes
Cook Time: ten minutes
Total Time: twenty minutesIngredients: 
•4 cups chilly cooked rice
•8 ounces cooked chicken (or substitute cooked turkey, etc.), chopped
•2 eggs (more if desired)
•1/2 cup eco-friendly peas
•1 method onion, diced
•1 eco-friendly onion, diced
•Seasonings (add based on taste):
•Light Soy Sauce
•Oyster sauce
•Salt
•Pepper
•Oil for stir-frying, as required 
Preparation: 
Beat the eggs lightly with chopsticks, include a dash of salt (Add a touch of oyster sauce if desired).

Chop the chicken meat and dice the onion and eco-friendly onion. 
Heat wok and include oil. When essential oil is ready, pour 1/2 within the egg mixture in to the wok and cook more than method heat, turning more than once. Cook one other half identical way. minimize the egg into slender strips, and preserve for later.

Stir-fry the onion on higher heat for a amount of moments, get rid of and arranged aside. Do identical for that eco-friendly peas. 

Add oil, turn comfortably the heat to method and stir-fry the rice. include the soy sauce, salt, pepper and oyster sauce. include the chicken, onion and eco-friendly peas and combine thoroughly. Serve chicken fried rice using the strips of egg on best and also the eco-friendly onion being a garnish. (Alternately, you can combination the eco-friendly onion and egg in using the other ingredients).

No comments:

Post a Comment