Sunday, November 20, 2011

Bilingual Menu for Main Dishes


白切鸡                      
Boiled Chicken with Sauce
水晶鱼冻
Fish Aspic
老醋黑木耳
Black Fungus in Vinegar
五味牛腱
Spicy Beef Shank
盐水鸭肝
Duck Liver in Salted Spicy Sauce
白菜心拌蜇头
Marinated Jellyfish and Chinese Cabbage in Vinaigrette
三丝木耳
Black Fungus with Cucumber and Vermicelle
水晶萝卜
Sliced Turnip with Sauce
蒜泥白肉
Pork with Garlic Sauce
拌豆腐丝
Shredded Tofu with Sauce
琥珀核桃
Honeyed Walnuts
红油牛筋
Beef Tendon in Chili Sauce
大拉皮
Tossed Mung Clear Noodles in Sauce
朝鲜辣白菜
Korean Cabbage in Chili Sauce
爽口西芹
Crispy Celery
老北京豆酱
Traditional Beijing Bean Paste
酱牛肉
Beef Seasoned with Soy Sauce
卤牛腩
Marinated Beef Brisket in Spiced Sauce
川北凉粉
Clear Noodles in Chili Sauce
泡椒鸭丝
Shredded Duck with Pickled Peppers
糖蒜
Sweet Garlic
夫妻肺片
Pork Lungs in Chili Sauce
卤水鸡蛋
Marinated Eggs
拌茄泥
Mashed Eggplant with Garlic
蒜茸海带丝
Sliced Kelp in Garlic Sauce
酱香猪蹄
Pig Feet Seasoned with Soy Sauce
凉拌黄瓜
Cucumber in Sauce
凉拌金针菇
Golden Mushrooms and Mixed Vegetables
糖拌西红柿
Tomato Slices with Sugar
老醋泡花生
Peanuts Pickled in Aged Vinegar
卤水豆腐
Marinated Tofu
麻辣肚丝
Shredded Pig Tripe in Chili Sauce
五香牛肉
Spicy Roast Beef
皮蛋豆腐
Tofu with Preserved Eggs
孜然烤牛肉
Grilled Beef with Cumin
潮式椒酱肉
Fried Pork with Chili Soy SauceChaozhou Style
干豆角回锅肉
Sautéed Spicy Pork with Dried Beans
番茄炖牛腩
Braised Beef Brisket with Tomato
鲍鱼红烧肉
Braised Pork with Abalone
猪肉炖粉条
Braised Pork with Vermicelli
黑椒牛柳
Sautéed Beef Filet with Black Pepper
川味小炒
Shredded Pork with Vegetables, Sichuan Style
尖椒炒肥肠
Fried Pork Intestines with Hot Pepper
烤乳猪
Roasted Suckling Pig
东坡方肉
Braised Dongpo Pork
四喜丸子
Four-Joy Meatballs (Meat Balls Braised with Brown Sauce)
咕噜肉
Gulaorou (Sweet and Sour Pork with Fat)
烩蒜香肚丝
Braised Pork Tripe Shreds with Mashed Garlic in Sauce
冬菜扣肉
Braised Pork with Preserved Vegetables
木耳肉片
Sautéed Sliced Pork with Black Fungus
溜丸子
Sautéed Fried Meat Balls with Brown Sauce
蒜香烩肥肠
Braised Pork Intestines with Mashed Garlic
红烧狮子头
Stewed Pork Ball in Brown Sauce
米粉扣肉
Steamed Sliced Pork Belly with Rice Flour
糖醋排骨
Sweet and Sour Spare Ribs
东坡肘子
Braised Dongpo Pork Hock with Brown Sauce
脆皮乳猪
Crispy BBQ Suckling Pig
腊八豆炒腊肉
Sautéed Preserved Pork with Fermented Soy Beans
糖醋里脊
Fried Sweet and Sour Tenderloin (Lean Meat)
回锅肉片
Sautéed Sliced Pork with Pepper and Chili
木须肉
Sautéed Sliced Pork, Eggs and Black Fungus
京酱肉丝
Sautéed Shredded Pork in Sweet Bean Sauce
红烧蹄筋
Braised Pig Tendon in Brown Sauce
葱爆肥牛
Sautéed Beef with Scallion
粉蒸肉
Steamed Pork with Rice Flour
葱爆羊肉
Sautéed Lamb Slices with Scallion
烤羊腿
Roast Lamb Leg
红烧羊肉
Braised Lamb in Brown Sauce
辣白菜炒牛肉
Sautéed Beef with Cabbage in Chili Sauce
蒙古手抓肉
Mongolian Boiled Lamb
红焖羊排
Braised Lamb Chops with Carrots
牛肉炖土豆
Braised Beef with Potatoes
烤全羊
Roast Whole Lamb
京酱龙虾球
Lobster Balls in Sweet Bean Sauce
香辣芙蓉鱼
Spicy Fish Filets with Egg White
芙蓉鸡片
Sautéed Chicken Slices in Egg-White
飘香手撕鸡
Poached Sliced Chicken
水煮鱼
Fish Filets in Hot Chili Oil
孜然羊肉
Fried Lamb with Cumin
鱼香鸡片
Yu-Shiang Chicken Slices (Sautéed with Spicy Garlic Sauce)
宫保鸡丁
Kung Pao Chicken
金汤烩鸡脯
Braised Chicken Breast in Pumpkin Soup
江南百花鸡
Steamed Chicken Skin with Shrimp Paste
葱油鸡
Chicken with Scallion in Hot Oil
贵妃鸡
Chicken Wings and Legs with Brown Sauce
清蒸全鸡
Steamed Whole Chicken
鸡丁核桃仁
Stir-Fried Diced Chicken with Walnuts
叫化鸡
Beggars Chicken (Baked Chicken)
脆皮鸳鸯鸭
TwoColoured Crispy Duck with Minced Shrimps Stuffing
道口烧鸡
Red-Cooked Chicken, Daokou Style
口水鸡
Steamed Chicken with Chili Sauce
全聚德烤鸭
Quanjude Roast Duck
富贵鸡
Steamed Chicken with Stuffing
清蒸童子鸡
Steamed Spring Chicken
鲍汁扣白灵菇
Braised Mushrooms in Abalone Sauce
荷包蛋
Poached Egg
鸡肝炒蛋
Scrambled Egg with Chicken Liver
鸡油牛肝菌
Braised Boletus in Chicken Oil
蟹肉芙蓉蛋
Crab Meat with Egg White
豆腐烧鱼
Fried Fish with Tofu
竹香鲫鱼
Fried Crucian Carp with Bamboo Flavor
鲶鱼烧茄子
Braised Cat Fish with Eggplant
海鲜脆皮豆腐
Fried Tofu with Seafood
蜜汁蒸鲈鱼
Steamed Perch Filet in Honey Sauce
宫保凤尾虾
Kung Pao Phoenix-Tailed Prawns
豉油王蒸鲈鱼
Steamed Perch in Black Bean Sauce
奶油焗龙虾
Baked Lobster with Fresh Cream
香辣虾
Fried Shrimps in Hot Spicy Sauce
椒盐大虾球
Deep-Fried Prawn with Spicy Salt
川式红烧鱼翅
Braised Sharks Fin, Sichuan
酸菜鱼
Boiled Fish with Pickled Cabbage and Chili
清蒸石斑鱼
Steamed Sea Bass
佛跳墙
Steamed Abalone with Sharks Fin and Fish Maw in Broth (Lured by its delicious aroma even the Buddha jumped over the wall to eat this dish.)
黄酒脆皮虾仁
Crispy Shrimps with Yellow Wine Sauce
腰果鲜虾仁
Sautéed Shelled Shrimps with Cashew Nuts
杏仁炒南瓜
Sautéed Pumpkin with Almonds
白灼虾
Scalded Prawns
板栗白菜
Poached Chinese Cabbage with Chestnuts
红烧带鱼
Braised Ribbonfish in Brown Sauce
素咕噜肉
Sweet and Sour Vegetables
鱼香茄子
Yu-Shiang Eggplant (Sautéed with Spicy Garlic Sauce)
酸菜粉丝
Sautéed Pickled Cabbage and Vermicelli
素什锦
Mixed Vegetables
贝松扒菜心
Sautéed Shanghai Greens with Minced Scallop
干煸扁豆
Dry-Fried French Beans
豆腐乳炒通菜
Sautéed Water Spinach in Preserved Tofu Sauce
家常豆腐
Fried Tofu, Home Style
盐焗鸡
Baked Chicken in Salt
酱鸭
Duck Seasoned with Soy Sauce
麻辣牛筋
Spicy Beef Tendon
酿黄瓜条
Pickled Cucumber Strips

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