Saturday, November 26, 2011

Asparagus Salad - a Chinese Salad Recipe

Asparagus salad serves four to 6. Scroll for the bottom from the recipe directions for any nutritional breakdown.
Prep Time: ten minutes
Cook Time: five minutes
Total Time: 15 minutesIngredients:
•4 cups water
•One (1) pound asparagus, reduce diagonally
•2 tablespoons gentle soy sauce
•2 tablespoons sesame seed oil
•1/4 teaspoon sugar
•1 clove garlic, chopped fine
Preparation:
Bring four cups drinking water to boil in saucepan. lower inside the pound of asparagus. Boil one minute. Drain. Rinse with chilly water.

Mix up coming 4 elements (the gentle soy sauce, sesame seed oil, sugar and chopped garlic) inside of a bowl. Pour more than the asparagus.

*Note: The dressing may perhaps be kept in covered jar inside the refrigerator for about a week.

(May be ready in advance. Do not freeze. Recipe reprinted with permission from Madame Wong's Long-life chinese language Cookbook).

Nutritional Breakdown (based on four servings) every single serving contains: calories from fat 81, four g Carbohydrates, a few of g Protein, seven g complete body fat (1 g Saturated Fat), 0 mg Cholesterol, one g Fibre, 311 mg Sodium, 167 mg Potassium. An outstanding supply of folacin (also referred to as folic acid) and a great supply of potassium.

No comments:

Post a Comment