Tuesday, January 3, 2012

Okrahoma Stir Fry - an Okra Recipe That Uses Stir Fry Cooking


Fusion cooking at its most effective - the sweet flavor of okra performs nicely on this stir fry recipe posted on our forum by "Uncle Todd"
Prep Time: twenty minutes
Cook Time: 10 minutes
Total Time: 30 minutesIngredients:
•1/2 pound boneless chicken, reduce into cubes
•1/2 red-colored bell pepper , reduce into cubes
•1/2 eco-friendly bell pepper, reduce into cubes
•Marinade:
•Soy sauce, as needed
•Minced ginger, as needed
•Splash of balsamic vinegar
•Remaining Ingredients:
•1 pound refreshing okra pods
•Curry Powder, to taste
Preparation:
Marinate the chicken and peppers from the soy sauce, minced ginger, and balsamic vinegar.
Cut the heads and tails away the okra and reduce into 1/4 inch rounds. Dump them in a really bowl and don't period of your time them!
Stir-fry the chicken right up until about 2/3 done, pull and save. include oil, then the okra.
The battle is on. Stir like crazy.
Your goal is tiny eco-friendly factors that resemble they are attempting getting a wonderful golden brown. should you cook the okra just right, it is great. below or over-cook it, it is great.
Throw from the chicken, stir like crazy. include the peppers.
Toss in about a teaspoon of curry powder for fun. Serve over rice or with mashed potatoes. 

No comments:

Post a Comment